Tekst

V√¶rkt√łjslinjen Tekst indeholder ikoner til at indtaste forskellige typer tekstfelter.

Tekst

Tegner et tekstfelt der hvor du klikker eller trækker i det aktuelle dokument. Klik hvor som helst i dokumentet og skriv eller indsæt så din tekst.

Ikon

Tekst

Tilpas tekst til ramme

Tegner en tekstramme der, hvor du klikker eller trækker i det aktuelle dokument. Teksten, som du indtaster, bliver automatisk tilpasset målene for tekstfeltet. Klik hvor som helst i dokumentet, og skriv eller indsæt din tekst.

Ikon

Tilpas tekst til ramme

Forklaringer

Tegner en linje, som ender i en firkantet forklaringsboks, fra hvor du tr√¶kker i det aktuelle dokument. Tekstretningen er vandret. Tr√¶k i et h√•ndtag p√• forklaringen for at √¶ndre st√łrrelse p√• forklaringen. For at √¶ndre en rektangul√¶r forklaring til en afrundet forklaring skal du tr√¶kke i det st√łrste hj√łrneh√•ndtag, n√•r mark√łren √¶ndrer sig til en h√•nd. For at tilf√łje tekst skal du klikke p√• kanten af forklaringen og skrive eller inds√¶tte din tekst.

Ikon

Forklaringer

Underst√łttelse af asiatiske sprog

Disse kommandoer bliver f√łrst tilg√¶ngelige efter du har aktiveret underst√łttelse af asiatiske sprog i - Sprogindstillinger - Sprog.

Lodret forklaring

Ikon

Tegner en linje, som ender i en firkantet forklaringsboks med lodret skriveretning fra der, hvor du tr√¶kker i det aktuelle dokument. Tr√¶k i et h√•ndtag af forklaringen for at √¶ndre forklaringens st√łrrelse. For at tilf√łje tekst skal du klikke p√• kanten af forklaringen og s√• skrive eller inds√¶tte din tekst. For at √¶ndre en rektangul√¶r forklaring til en afrundet forklaring skal du tr√¶kke i det st√łrste hj√łrneh√•ndtag, n√•r mark√łren √¶ndrer sig til en h√•nd. Kun tilg√¶ngelig, n√•r underst√łttelse af asiatiske sprog er aktiveret.

Lodret tekst

Ikon

Tegner et tekstfelt med lodret tekstretning, hvor du klikker eller tr√¶kker i det aktuelle dokument. Klik hvor som helst i dokumentet og skriv eller inds√¶t s√• din tekst. Du kan ogs√• flytte mark√łren, til hvor du vil tilf√łje teksten, tr√¶kke et tekstfelt og s√• skrive eller inds√¶tte din tekst. Kun tilg√¶ngelig, n√•r underst√łttelse af asiatiske sprog er aktiveret.

Tilpas lodret tekst til ramme

Tegner et tekstfelt med lodret tekstretning d√©r, hvor du klikker eller tr√¶kker det til, i det aktuelle dokument. Teksten, du indtaster, f√•r automatisk √¶ndret st√łrrelse, s√• den passer til feltets m√•l. (Aktiver Underst√łttelse af Asisatisk tekst, for at aktivere dette ikon). Klik hvor som helst i dokumentet og indtast s√• eller inds√¶t din tekst. Du kan ogs√• flytte mark√łren derhen, hvor du vil inds√¶tte din tekst, tr√¶k et felt og indtast eller inds√¶t s√• din tekst.

Ikon

Tilpas lodret tekst til ramme