Kombiner

Kombinerer to eller flere valgte objekter til en enkelt form. Til forskel fra gruppering tager et kombineret objekt egenskaberne fra det nederste objekt i stablingsrækkefølgen. Du kan opdele kombinerede objekter, men de oprindelige objektegenskaber går tabt.

Når du kombinerer objekter, erstattes tegningselementerne af Bézierkurver, og huller fremkommer der, hvor objekterne overlapper.

For at tilgå denne kommando...

Choose Shape - Combine (LibreOffice Draw only)

Marker to eller flere objekter, åbn genvejsmenuen og vælg Kombiner.