Til kontur

Konverterer det markerede objekt til en polygon eller en gruppe af polygoner. Hvis konverteringen opretter en gruppe polygoner (for eksempel når du konverter et tekstobjekt), skal du trykke F3 for at gå ind i gruppen, før du kan markere en individuel polygon.

For at tilgå denne kommando...

Choose Shape - Convert - To Contour (LibreOffice Draw only)

Åbn genvejsmenuen for et markeret objekt og vælg Konverter - Til kontur

Når du konverterer en linje eller et tekstobjekt til en kontur, kan du ikke længere redigere den, som du normalt ville kunne. I stedet kan du redigere konturen, som du ville gøre med enhver anden polygon - inklusiv ved at bruge kommandoen Rediger - Punkter for at tilpasse dens form.