Til polygon

Konverterer det valgte objekt til en polygon (et lukket objekt afgrænset af rette linjer). Udseendet af objektet ændres ikke. Hvis du vil, kan du højreklikke og vælge Rediger punkter for at se ændringerne.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Figur - Konverter - Til polygon (kun i LibreOffice Draw)

Åbn genvejsmenuen for et markeret objekt og vælg Konverter - Til polygon

Konvertering af bitmapbilleder til vektorgrafik

Konverter til polygon

De følgende indstillinger er nødvendige for at konvertere et bitmapbillede til en polygon. Det konverterede billede er faktisk en samling af mindre polygoner udfyldt med farve.

Indstillinger

Angiv konverteringsindstillingerne for billedet.

Antal farver:

Angiv antal farver, der skal vises i det konverterede billede. LibreOffice genererer en polygon for hver forekomst af en farve i billedet.

Punktreduktion

Fjerner farvepolygoner, som er mindre end den billedpunktsværdi, du indtaster.

Fyld huller

Fylder farvehullerne foranlediget af at anvende en punktreduktion.

Side om side størrelse

Indtast størrelsen af rektanglet til baggrundsfyldet.

Kildebillede:

ForhĂĄndsvisning af det originale billede.

Vektoriseret billede:

ForhĂĄndsvisning af det konverterede billede. Klik ForhĂĄndsvisning for at generere det vektoriserede billede.

Fremgang

Viser konverteringsfremgangen.

ForhĂĄndsvisning

Forhåndsvisning af det konverterede billede uden at tilføje ændringerne.