Tilpas diasvisning

Definerer en tilpasset diasvisning med dias i den aktuelle præsentation. Du kan derefter udvælge de dials, der imødekommer dit publikums behov. Du kan oprette så mange tilpassede diasshows, som du vil.

For at tilgå denne kommando...

Choose Slide Show - Custom Slide Show.

Dialogen Brugerdefinerede Præsentationer

tip

Læs hjælpesiden Oprettelse af en tilpasset diaspræsentation for at lære mere om, hvordan du opsætter dine egne tilpassede diaspræsentationer.

Liste over brugertilpassede diaspræsentationer.

Oplister de tilpassede dias-præsentationer, der er tilgængelige i dokumentet.

For at oprette en brugerdefineret præsentation, klik Ny.

For at afvikle en brugerdefineret præsentation:

1. Vælg en brugertilpasset dias-præsentation på listen.

2. Klik Start.

Ny

Opretter en brugerdefineret præsentation.

Rediger

Tilføj, fjern eller omorganiser dias såvel som omdøb den valgte brugerdefinerede præsentation.

Slet

Sletter det markerede element eller de markerede elementer uden at kræve bekræftelse.

Kopier

Opretter en kopi af den valgte brugerdefinerede præsentation. Du kan ændre navnet på præsentationen ved at klikke Rediger.

Start

Kører den valgte brugertilpassede dias-præsentation.

Luk

Lukker dialogen og gemmer alle ændringer.