Animationspanel

Tildeler effekter til markerede objekter.

For at tilgå denne kommando...

Choose Slide Show - Custom Animation.

P√• v√¶rkt√łjslinjen Tegning, klik p√•

Icon Custom Animation

Brugerdefineret animation

Animationsliste

Animationslisten viser alle animationer til det aktuelle dias.

Hvert listeelement best√•r af f√łlgende to r√¶kker:

Tilf√łj

Tilf√łjer en anden animationseffekt til det markerede objekt p√• diasset.

Fjern

Fjerner de valgte Animationseffekter fra animationslisten.

Skift r√¶kkef√łlge

Klik på en af knapperne for at flytte den valgte animationseffekt op eller ned på listen.

Kategori

Markér en animationseffekt-kategori. Disse kategorier er til rådighed:

Effekt

Markér en animationseffekt.

Start

Viser, hvornår den markerede animation skulle startes. Der er disse valgmuligheder for start:

Egenskaber: retning, kvantitet, farve, udfyldningsfarve, st√łrrelse, linjefarve, skrifttype, skriftst√łrrelse, skriftart

Vælger de yderligere egenskaber for animationen. Klik på knappen Indstillinger for at åbne dialogen Effektindstillinger, hvor du kan vælge og anvende egenskaber.

Varighed

Angiver varigheden af den valgte animationseffekt.

Forsinkelse

Animationen starter med denne forsinkelse.

Automatisk forhåndsvisning

Marker for at forhåndsvise nye eller redigerede effekter på diasset, mens du tildeler dem.

Afspil

Spiller den valgte animationseffekt i forhåndsvisningen.