Animationspanel

Tildeler effekter til markerede objekter.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Præsentation - Brugerdefineret animation

På værktøjslinjen Tegning, klik på

Ikon

Brugerdefineret animation

Animationsliste

Animationslisten viser alle animationer til det aktuelle dias.

Hvert listeelement består af følgende to rækker:

Tilføj

Tilføjer en anden animationseffekt til det markerede objekt på diasset.

Fjern

Fjerner de valgte Animationseffekter fra animationslisten.

Skift rækkefølge

Klik pĂĄ en af knapperne for at flytte den valgte animationseffekt op eller ned pĂĄ listen.

Kategori

Markér en animationseffekt-kategori. Disse kategorier er til rådighed:

Effekt

Markér en animationseffekt.

Start

Viser, hvornĂĄr den markerede animation skulle startes. Der er disse valgmuligheder for start:

Egenskaber: retning, kvantitet, farve, udfyldningsfarve, størrelse, linjefarve, skrifttype, skriftstørrelse, skriftart

Vælger de yderligere egenskaber for animationen. Klik på knappen Indstillinger for at åbne dialogen Effektindstillinger, hvor du kan vælge og anvende egenskaber.

Varighed

Angiver varigheden af den valgte animationseffekt.

Forsinkelse

Animationen starter med denne forsinkelse.

Automatisk forhĂĄndsvisning

Marker for at forhĂĄndsvise nye eller redigerede effekter pĂĄ diasset, mens du tildeler dem.

Afspil

Spiller den valgte animationseffekt i forhĂĄndsvisningen.