Foran objekt

Ændrer stablingsrækkefølgen ved at flytte det valgte objekt foran et objekt, som du angiver. Skærmplaceringen af det valgte objekt ændres ikke.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Figur - Arranger - Foran objekter (kun LibreOffice Draw)

Åbn genvejsmenuen for et markeret objekt og vælg Arranger - Foran objekt

Åbn værktøjslinjen Arranger på værktøjslinjen Tegning og klik på:

Ikon

Foran objekt

Marker objekterne, som du vil flytte til forgrunden. Højreklik og vælg Arranger - Foran objekt, og klik så på et objekt i dit dias.