Typografier og formatering

Åbner siden Typografier og formatering i sidepanelet, som lister de tilgængelige billed- og præsentationstypografier, som kan anvendes og redigeres.

Typografi- og formateringsvinduet i LibreOffice Impress opfører sig anderledes end i andre LibreOffice-programmer. For eksempel kan du oprette, redigere og anvende Grafiktypografier, men du kan kun redigere Præsentationstypografier.

For at tilgå denne kommando...

Når du redigerer en typografi, bliver ændringerne automatisk anvendt på alle elementer, som er formateret med denne typografi i dit dokument. Hvis du vil være sikker på at typografierne til et bestemt dias ikke bliver opdateret skal du oprette en ny masterdias for diasset.

Præsentationstypografier

Vis typografier brugt i LibreOffice Impress-Autolayouts. Du kan kun ændre præsentationstypografier.

Icon Presentation Styles

Præsentationstypografier

Grafiktypografier

Vis typografier til at formatere grafiske elementer inklusiv tekstobjekter.

Icon Graphic Styles

Grafiktypografier

Fyldformattilstand

Anvender den valgte typografi på et objekt på dit dias. Klik på malerspandikonet og klik så på et objekt i dit dias for at anvende typografien. Klik på malerspandikonet igen for at forlade denne tilstand.

Icon Fill format mode

Fyldformattilstand

Ny typografi fra markeringen

Opretter en ny typografi ved at bruge formatattributterne for et valgt objekt.

Icon New Style from selection

Ny typografi fra markeringen

Opdater typografi

Opdaterer typografien valgt i Typografi- og formateringsvinduet med det nuværende format af det valgte objekt.

Icon Update Style

Opdater typografi

Style List / Style Groups / Context menu: New / Edit Style / Hide

Opret, rediger, anvend og administrer typografier.