Udvid dias

Opretter et nyt dias fra alle topniveau-dispositionspunkter (tekst et niveau under titelteksten i dispositionshierarkiet) i det valgte dias. Dispositionsteksten bliver titlen på det nye dias. Dispositionspunkter under topniveauet på det originale dias bliver flyttet et niveau op på det nye dias.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Indsæt - Udvid dias

Du kan kun bruge kommandoen Udvid dias, hvis dit diaslayout indeholder et titelobjekt og et dispositionsobjekt.

Hvis du vil bevare originaldiasset, skal du vælge Rediger - Fortryd.