Indsæt Objekter fra fil

Giver dig mulighed for at indsætte hele filen eller specifikke elementer i filen.

For at tilgå denne kommando...

Vælg

På værktøjslinjen Indsæt klik

Icon Insert Slide from File

Insert from File dialog

For at indsætte specifikke elementer fra en fil:

1. Klik på plustegnet ved siden af filnavnet og marker de elementer, som du vil indsætte. Hold nede for at tilføje til eller Skift for at udvide din markering.

2. Hvis du vil indsætte filen som en kæde, marker Kæde.

3. Klik på OK.

4. Ved spørgsmålet skal du klikke på Ja for at skalere elementerne til at passe til diasset eller Nej for at bevare den oprindelige størrelse af elementerne.

Kæde

Indsætter fil eller filelementer som en kæde, som automatisk opdateres, når kildefilen bliver modificeret.

Slet ubrugte baggrundssider

Ubenyttede mastersider indsættes ikke.