Master

Skifter til et af flere mastervisninger, hvor du kan tilføje elementer, som du vil have vist på alle sider i din præsentation.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Vis - Master

Masterdias

Skifter til masterdiasvisning, hvor du kan tilføje elementer som du vil medtage på alle dias i din præsentation som bruger den samme masterdias.

Notemaster

Viser notemasteren, hvor du kan indstille standardformateringen for noter.

Masterelementer

Tilføj pladsholdere for sidehoved, sidefod, dato og diasnummer til masterdias.