Præsentation

Generelle kommandoer for dias.

For at tilgå denne kommando...

Choose View - Toolbars - Presentation.

Dias

Indsætter et dias efter det aktuelt markerede dias.

Diaslayout

Åbner en undermenu med diaslayouts.

Modificer masterdias

Viser dialogen Tilgængeligemasterdias , hvor du kan vælge et layoutskema til det aktuelle dias. Alle objekter i diasdesignet er indsat bag objekterne på det aktuelle dias.

Dupliker dias

Indsætter en kopi af det aktuelle dias efter det aktuelle dias.

Udvid dias

Opretter et nyt dias fra alle topniveau-dispositionspunkter (tekst et niveau under titelteksten i dispositionshierarkiet) i det valgte dias. Dispositionsteksten bliver titlen på det nye dias. Dispositionspunkter under topniveauet på det originale dias bliver flyttet et niveau op på det nye dias.

Præsentation

Begynder din præsentation.