Navigator

Ă…bner Navigatoren, hvor du hurtigt kan hoppe til andre dias eller flytte mellem ĂĄbne filer.

Du kan fastgøre Navigatoren til kanten af din arbejdsflade.

For at tilgĂĄ denne kommando...

From the menu bar:

Vælg Vis ▸ Navigator.

From toolbars:

Icon Navigator On/Off

Navigator til/fra

From the keyboard:

F5

Tipikon

Tryk på +Skift+F5 for at åbne Navigator, mens du redigerer en præsentation.

Pen

Skifter musemarkøren til en pen, som du kan bruge til at skrive på dias under en præsentation. Du kan ikke ændre farven på pennen.

Ikon

Pen

Første

Hopper til .

ikonet Første dias

Første

Forrige

Flytter tilbage.

ikonet Forrige dias

Forrige

Næste

Flyt fremad.

ikonet Næste dias

Næste

Sidste

Hopper til den sidste .

ikonet Sidste datapost

Sidste

Træktilstand

Træk og slip dias og navngivne objekter ind i det aktive dias. Du kan kun indsætte dias og navngivne objekter fra en gemt fil. Du kan kun indsætte navngivne objekter som kopier.

Ikon

Indsæt som hyperlink

Ikon

Indsæt som kæde

Ikon

Indsæt som kopi

Indsæt som hyperlink

Indsætter dias som et hyperlink (URL) i det aktive dias.

Indsæt som kæde

Insdsætter dias som et link i det aktive dias.

Indsæt som kopi

Indsætter en kopi af et dias eller navngiven objekt i det aktive dias.

Vis figurer

I undermenuen kan du vælge at få vist en oversigt over alle former eller kun de navngivne former. Brug træk-og-slip i listen for at omorganisere formerne. Når du sætter fokus på et dias og trykker på Tab tasten, vælges den næste form i rækken.

Eksisterende dias

Opremser tilgængelige dias. Dobbeltklik på et dias for at gøre det til det aktive dias.

Dokumenter

Opremser tilgængelige LibreOffice-filer. Vælg en fil for at vise indholdet, som du kan indsætte.