Side

Sætter sideretning, sidemargener, baggrund og andre layoutindstillinger.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Dias - Egenskaber og klik så på fanebladet Side

Papirformat

Format

V√¶lg et papirformat, der underst√łttes af din printer. Du kan ogs√• oprette en brugerdefineret papirst√łrrelse ved at v√¶lge Bruger og indtaste dimensionerne i felterne Bredde og H√łjde.

Bredde

Viser bredden af papirformatet, som du valgte i feltet Format. Indtast en værdi for sidebredden, hvis du valgte formatet Bruger.

H√łjde

Viser h√łjden af papirformatet, som du valgte i feltet Format. Indtast en v√¶rdi for h√łjden p√• siden, hvis du valgte formatet Bruger.

Stående

Sideretning er stående.

Liggende

Sideretning er liggende.

Papirbakke

Vælg papirkilden på din printer.

Tipikon

Hvis dit dokument bruger mere end et papirformat, kan du vælge en anden bakke for hvert format.

Eksempelfelt

Viser en forhåndsvisning af den aktuelle markering.

Margener

Angiver afstanden imellem kanten af en udskrevet side og udskrivningsområdet.

Venstre

Indtast afstanden mellem venstre sidekant og dataene. Du kan se resultatet i forhåndsvisningen.

H√łjre

Indtast afstanden mellem den h√łjre sidekant og dataene. Du kan se resultatet i forh√•ndsvisningen.

Top

Indtast afstanden mellem √łverste kant og dataene. Du kan se resultatet i forh√•ndsvisningen.

Bund

Indtast afstanden mellem nederste kant og dataene. Du kan se resultatet i forhåndsvisningen.

Format

Angiv formatet for sidenummerering.

Tilpas objekt til papirformat

Formindsker st√łrrelsen af objekter og skrifttypen p√• siden, s√• de kan udskrives p√• det valgte papirformat.