Sikkerhedsindstillinger og advarsler

Angiv sikkerhedsrelaterede valgmuligheder og advarsler om skjulte oplysninger i dokumenter.

For at tilgå denne kommando...

Klik på knappen Indstillinger på siden Sikkerhed.


Dialogen Sikkerhedsindstillinger og -advarsler indeholder følgende kontrolelementer:

Når du gemmer eller sender dokumenter

Vælg at få en advarselsdialog når du prøver at gemme eller sende et dokument, der indeholder registrerede ændringer, versioner eller kommentarer.

Ved udskrivning

Vælg at få en advarselsdialog når du prøver at udskrive et dokument, der indeholder registrerede ændringer eller kommentarer.

Når du underskriver (digitalt)

Vælg at få en advarselsdialog når du prøver at underskrive et dokument, der indeholder registrerede ændringer, versioner, felter, referencer til andre kilder (for eksempel linkede sektioner eller linkede billeder) eller kommentarer.

Når du opretter PDF-filer

Vælg for at se en advarselsdialog, når du forsøger at eksportere et dokument til PDF-format, som viser registrerede ændringer i Writer, eller som viser kommentarer.

Fjern personlige information når du gemmer

Vælg for altid at fjerne brugerdata fra filegenskaberne. Hvis denne indstilling ikke er valgt, kan du stadig fjerne den personlige information for det aktuelle dokument med knappen Nulstil egenskaber i Filer - Egenskaber - Generelt.

Anbefal adgangskodebeskyttelse når du gemmer

Marker for at indstillingen Gem med adgangskode i gem-fil-dialoger som standard skal være aktiveret. Fravælg muligheden for som standard at gemme filer uden adgangskode.

Ctrl-klik kræves for at følge hyperlinks

Hvis aktiveret skal du holde Ctrl-tasten nede, mens du klikker på et hyperlink for at åbne linket. Hvis ikke aktiveret vil et klik åbne linket uden videre.

Bloker alle links fra dokumenter der ikke er fra betroede kilder (se Makro sikkerhed)

Blokerer dokumenters brug af hyperlinks til billeder, der ikke er fra de betroede kilder, der er defineret på fanebladet Betroede kilder i dialogen Makrosikkerhed. Dette kan forøge sikkerheden, hvis du arbejder med dokumenter fra ikke betroede kilder (for eksempel internettet) og er bekymret for sårbarheder i billedbehandlende softwarekomponenter. Blokeres brugen af hyperlinks, betyder det, at billeder ikke indsættes i ikke betroede dokumenter, og der ses kun rammen af pladsholder.

Støt os venligst!