OpenCL

OpenCL er en teknologi til hastighedsforøgelse på beregning af store regneark.

For at tilgå denne kommando...

Vælg - LibreOffice - Open CL

OpenCL ™ er den første åbne, royalty-frie standard for parallel programmering på tværs af platforme, for moderne processorer, som findes i computere, servere og håndholdte enheder. OpenCL (Open Computing Language) forbedrer i høj grad hastigheden og reaktionstiden for et bredt udvalg af applikationer inden for mange kategorier, fra spil og underholdning til videnskabelig og medicinsk software

Noteikon

for mere information om OpenCL, besøg OpenCL -websiden

Advarselsikon

Denne hjælpeside behøver mere arbejde for at blive korrekt og fyldestgørende. Deltag gerne i LibreOffice-projektet og hjælp os med at skrive den manglende information. Besøg vores websted om at skrive indhold til hjælp (engelsk).