Brevflet e-mail

Angiver brugeroplysninger og serverindstillinger til brug, når du sender formularbreve som e-mailbeskeder.

For at tilgå denne kommando...

Åbn et tekstdokument, vælg - LibreOffice Writer - Brevfelt e-mail.

Brugerinformation

Skriv de brugeroplysninger, der skal anvendes, når du sender e-mail.

Dit navn

Indtast dit navn.

E-mailadresse

Skriv din e-mailadresse til svar.

Send svar til forskellige e-mailadresser

Bruger den e-mailadresse, du indtaster i tekstfeltet Svaradresse, som svaradresse til e-mails.

Svar-adresse

Skriv den adresse, der skal bruges til e-mail-svar.

Outgoing Email Server (SMTP Only)

Angiv serverindstillingerne til udgående e-mails.

Servernavn

Indtast SMTP-serverens navn.

Port

Indtast SMTP-porten.

Brug sikker forbindelse

Bruger en sikker forbindelse til at sende e-mails, når den findes tilgængelig.

Servergodkendelse

Åbner dialogen Server-autenfikation, hvor du kan angive serverautenfikation-indstillingerne til sikker e-mail.

Test indstillinger

Åbner dialogen Test kontoindstillinger til test de nuværende indstillinger.