Sikkerhedsniveau

Marker niveau for makro sikkerhed fra en af fire indstillinger. Indstillingerne afviger i henhold til sikkerhedsniveauet. Makroer, som har tilladelse til at køre ved et højere sikkerhedsniveau, har også tilladelse til at køre i alle lavere niveauer.

Meget høj

Kun makroer fra betroede filplaceringer har tilladelse til at køre. Alle andre makroer, uanset om de er signeret eller ej, bliver deaktiveret.

Betroede filplaceringer kan sættes på de betroede kilders faneblad. Hvilken som helst makro fra en betroet filplacering har tilladelse til at køre.

Høj

Only macros from trusted sources and signed macros (from any source) are allowed to run. Macros that are neither from a trusted source nor signed are disabled.

Betroede kilder kan angives på fanen Betroede kilder. Kun signerede makroer fra en betroet kilde vil kunne aktiveres. Herudover vil makroer fra betroede filplaceringer også kunne aktiveres.

Medie

Bekræftelse er påkrævet, før makroer fra ukendte kilder udføres.

Betroede kilder kan angives på fanen Betroede kilder. Kun signerede makroer fra en betroet kilde vil kunne aktiveres. Herudover vil makroer fra betroede filplaceringer også kunne aktiveres. Alle andre makroer kræver din bekræftelse.

Lav (ikke anbefalet)

Alle makroer afvikles uden bekræftelse. Brug kun denne indstilling hvis du er sikker på, at alle dokumenter er sikre.

En makro kan sættes til automatisk at starte og kan udføre potentielt skadelige handlinger på din computer som for eksempel at slette eller omdøbe filer. Denne indstilling anbefales ikke, når du åbner dokumenter fra andre forfattere.