Indstillinger for datakilder

Definerer de generelle indstillinger for datakilderne i LibreOffice.

For at tilgå denne kommando...

Vælg - LibreOffice Base.

Forbindelser

Angiver hvordan forbindelserne til datakilder er samlet i en pulje.

Databaser

Tilføj, modificer, eller slet elementer på listen over registrerede databaser. Du skal registrere en database i LibreOffice for at se den i vinduet Vis - Datakilder.

Nulstil

Nulstil ændringer udført på den aktuelle fane til dem, der var gældende, da denne dialog blev åbnet.