Microsoft Office

Angiver indstillinger for import og eksport af Microsoft Office og andre dokumenter.

For at tilgÄ denne kommando...

VĂŠlg - Hent/Gem - Microsoft Office.

Indlejret objekter

Sektionen Indlejrede objekter angiver, hvordan Microsoft Office og andre OLE-objekter inporteres og eksporteres.

Disse indstillinger gÊlder, nÄr der ikke er nogen Microsoft- eller OLE-server (for eksempel i UNIX) eller der ikke er nogen LibreOffice OLE-server klar til at redigere OLE-objekter.

Hvis en OLE-server er aktiv for det indlejrede objekt, sÄ vil OLE-serveren bruges til hÄndtering af objektet.

Hvis ingen OLE-server er aktiv for MathType-objekter, sÄ kan indlejrede MathType-objekter konverteres til LibreOffice Math-objekter. For denne konvertering mÄ de indlejrede MathType-objekter ikke gÄ ud over MathType 3.1 specifikationerne.

Kolonnerne [i] og [G]

Afkrydsningsfelterne [I] og [G] viser indfÞrslerne for det par OLE-Objekter, som kan konverteres, nÄr de indlÊses i LibreOffice og/eller gemmes i et Microsoft-format [G].

Marker feltet i kolonnen [L] foran en indfÞrsel, hvis et Microsoft- eller andet OLE-objekt skal konverteres til de angivne LibreOffice OLE-objekt, nÄr et Microsoft- eller andet dokument indlÊses i LibreOffice.

Marker feltet i [G] kolonnen foran elementet, hvis et LibreOffice OLE-objekt skal konverteres til det angivne Microsoft OLE-objekt, nÄr et dokument er gemt i et Microsoft filformat.

Tegn fremhĂŠvelse

Microsoft Office har to tegnegenskaber der ligner LibreOffice tegnbaggrund. VĂŠlg den egenskab (fremhĂŠvelse eller skygge), som du vil bruge ved eksport til Microsoft Office-filformater.

LĂ„sefiler

Marker dette afkrydsningsfelt for at oprette en Microsoft Office-lÄsefil udover LibreOffices egen lÄsefil. LÄse filer signalerer til programmer, at en ressource eller fil ikke bÞr bruges, fÞr lÄsen Äbnes.

tip

LibreOffice kan lÊse lÄsefiler oprettet af Microsoft Office.

StĂžt os venligst!