Microsoft Office

Angiver indstillingerne til import og eksport af Microsft Office- og andre dokumenter.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg - Hent/Gem - Microsoft Office.

Indlejret objekter

Sektionen Indlejrede objekter angiver, hvordan Microsoft Office og andre OLE-objekter importeres og eksporteres.

Disse indstillinger gælder, når der ikke findes nogen Microsoft- eller anden OLE-server (for eksempel i UNIX) eller når der ikke er nogen LibreOffice OLE-server klar til redigering af OLE-objekterne.

Hvis en OLE-server er aktiv for det indlejrede objekt, sĂĄ vil OLE-serveren bruges til hĂĄndtering af objektet.

Hvis ingen OLE-server er aktiv for MathType-objekter, sĂĄ kan indlejrede MathType-objekter konverteres til LibreOffice Math-objekter. For denne konvertering mĂĄ de indlejrede MathType-objekter ikke gĂĄ ud over MathType 3.1 specifikationerne.

Kolonnerne [H] og [G]

Afkrydsningsfelterne [H] og [G] viser indførslerne for de OLE-objektpar, som kan konverteres under hentning til LibreOffice [H] og/eller de gemmes i et Microsoft-format [G].

Marker afkrydsningsfeltet i kolonnen [H]-kolonnen foran elementer, hvis et Microsoft- eller andet OLE-objekt skal konverteres til det specificerede LibreOffice OLE-objekt, når et Microsoft- eller andet dokument indlæses i LibreOffice.

Marker feltet i [G] kolonnen foran elementet, hvis et LibreOffice OLE-objekt skal konverteres til det angivne Microsoft OLE-objekt, nĂĄr et dokument er gemt i et Microsoft filformat.

Tegnfremhævning

Microsoft Office har to tegnattributter, der ligner LibreOffice tegnfremhævning. Brug dette kontrolelement til at vælge atributterne fremhævelse eller skygge, som LibreOffice bør bruge under eksport af LibreOffice tegnfremhævelse til Microsoft Office-filformater.

Fremhævning eksporterer det nærmeste match mellem en LibreOffice fremhævningsfarve og en af de 16 Microsoft fremhvæningsfarver med de Office tegnattributter, der gør det let for Office-brugere at redigere med fremhævningsværktøjet i Office-programmer. Dette er standardindstillingen i LibreOffice 5.0 til 6.4.

Skygge eksporter alle RGB-farver til andre Office tegnattributter. Dette bevarer farvetroskaben mellem LibreOffice og Microsoft Office dokumenter, men Office-brugere skal redigerre dette tegnattribut med et værktøj, der hverken er almindeligt brugt eller let finde i Office-programmer. Dette er standardindstillingen siden LibreOffice 7.0.

tip

"Kompatibilitet"sfiltret i dialogen Tegnfremhævelses-farve giver Microsoft Office fremhævelsesfarver. Brug disse farver og vælg Eksporter som: Fremhævelses, hvis du ønsker både farvetroskab og let redigering for Office-brugere.

LĂĄsefiler

Marker dette afkrydsningsfelt for at oprette en Microsoft Office-låsefil udover LibreOffices egen låsefil. Låsefiler signalerer til programmer, at en ressource eller en fil ikke bør bruges, før låsen er åbnet.

tip

LibreOffice kan læse låsefiler oprettet af Microsoft Office.