Standardfarver

Tildeler farver til datarækkerne. Indstillingerne gælder kun for alle nyoprettede diagrammer.

For at tilgå denne kommando...

Vælg - Diagrammer - Standardfarver.

Diagramfarver

Viser alle farver, der er tilg√¶ngelige for dataserierne. V√¶lg en dataserie for at √¶ndre dens farve. V√¶lg den √łnskede farve fra den tilst√łdende farvetabel.

Farvetabel

Denne tabel bruges til erstatning af diagramfarverne for de valgte datar√¶kker. Hvis du, for eksempel, har valgt datar√¶kke 6 og klikker p√• farven gr√łn 8, erstattes den gamle farve for datar√¶kken med gr√łn 8. Navnet p√• den valgte farve vises under farvetabellen.

Standard

Genskab farveindstillingerne, som blev defineret, da programmet blev installeret.

warning

Nogle indstillinger kan ikke nulstilles, når de en gang er redigeret. Nulstil enten ændringerne manuelt eller klik på Annuller og åbn dialogen Indstillinger igen.