Udskriv

specificerer printerindstillinger inden for en tegning eller præsentationsdokument.

For at tilgå denne kommando...

Åbn en præsentation, vælg - LibreOffice Impress/LibreOffice Draw - Udskriv.

Valgmuligheder  i dialogen Impress Udskriv

Udskriv

Angiver yderligere elementer, som skal udskrives i sidemargenen.

Sidenavn

Angiver om sidenavnet skal udskrives.

Dato

Angiver om den aktuelle dato skal udskrives.

Klokkeslæt

Angiver om den aktuelle tid skal udskrives.

Skjulte sider

Angiver om sider, som aktuelt er skjult i præsentationen, skal udskrives.

Kvalitet

Se ogsåUdskrivning i sort-hvid.

Standard

Angiver om du √łnsker at udprinte i originale farver.

Gråtoner

Angiver om du √łnsker at udskrive i farver eller gr√•skala.

Sort-hvid

Angiver, at du √łnsker at udskrive dokumentet i sort/hvid.

Sideindstillinger

Definer yderligere indstillinger for udskrivning af siderne.

Standard

Angiver, at du ikke √łnsker at skalere sider yderligere ved udskrivning.

Tilpas side

Angiver om du vil nedskalere objekter som er uden for den aktuelle printers marginer, så de passer til papiret i printeren.

Sider side om side

Angiver om sider skal udskrives i fliseformat. Hvis sider eller dias er mindre end papiret, vil flere sider eller dias blive udskrevet på en papirside.

Brochure

Vælg Brochure muligheden for at udskrive dokumentet i brochureformat. Du kan også beslutte om du vil udskrive forsiden, bagsiden eller begge sider af brochuren.

Forside

Vælg Forside for at udskrive brochurens forside.

Bagside

Vælg Bagside for at udskrive brochurens bagside.

Papirbakke fra udskriftsindstillingerne

Afg√łr at papirbakken som bruges er den der er defineret i udskriftsindstillingerne.