LibreOffice Calc-indstillinger

Definerer forskellige indstillinger for regneark, indhold, der skal vises og markørens retning efter en celleindførsel. Du kan også definere sorteringslister, bestemme antallet af decimalpladser og indstillingerne for sporing og fremhævelse af ændringer.

For at tilgå denne kommando...

Åbn et regneark, vælg - LibreOffice Calc.

Generelt

Angiver generelle indstillinger for regnearksdokumenter.

Standard

Definer standardindstillinger for nye regnearksdokumenter.

Vis

Definerer hvilket af elementerne af LibreOffice Calc der vises i hovedvinduet. Du kan også vise eller skjule fremhævning af værdier i tabeller.

Beregn

Definerer beregningsindstillingerne for regneark. Definerer hvordan regneark skal håndtere iterative referencer, datoindstillinger, antal decimaler og om der skal skelnes mellem store og små bogstaver, når der søges indenfor ark..

Formel

Definerer indstillingerne for syntaks i formler i LibreOffice Calc.

Sorteringslister

Alle brugerdefinerede lister vises i dialogen Sorteringslister. Du kan også definere dine egne lister. Kun tekst kan bruges til sorteringslister, ingen tal.

Ændringer

Dialogen Ændringer angiver forskellige indstillinger for fremhævning af ændringer i dokumenter.

Kompatibilitet

Definerer kompatibilitetsindstillinger for LibreOffice Calc.

Gitter

Angiver indstillinger for det konfigurerbare gitter på din dokumentside. Dette gitter hjælper dig til at afgøre den nøjagtige placering af dit objekt. Du kan også indstille dette gitter med "magnetiske" fanglinjer.

Udskriv

Bestemmer udskriftsindstillingerne for regneark.

Nulstil

Nulstil ændringer udført på den aktuelle fane til dem, der var gældende, da denne dialog blev åbnet.