Generelt

Angiver generelle indstillinger for tekstdokumenter.

For at tilgå denne kommando...

Åbn et tekstdokument, vælg - LibreOffice Writer - Generelt.

Opdater

Opdater kæder ved indlæsning

warning

Indstillinger for automatiske links-opdateringer gemt i dokumenter ignoreres af sikkerhedsmæssige årsager. Link-opdateringer er altid afgrænset af LibreOffice Sikkerhedsindstillinger i - LibreOffice - Sikkerhed .

Altid

Altid opdaterer links, mens du indlæser et dokument, og kun hvis dokumentet er på en betroet filplacering, eller det globale sikkerhedsniveau er lavt (anbefales ikke).

warning

Denne indstilling behandles som På forespørgsel, medmindre enten det globale makroniveau er indstillet til Lavt - LibreOffice - Sikkerhed - Makrosikkerhed ... - Sikkerhedsniveau - Lav (anbefales ikke) eller dokumentet er placeret på et betroet sted defineret af -LibreOffice - Sikkerhed - Makrosikkerhed ... - Tillid til kilder - Tillid til filplaceringer .

På forespørgsel

Opdater kun kæder på anmodning, når et dokument indlæses.

Aldrig

Opdater aldrig kæder når et dokument indlæses.

Automatisk

Felter

Indholdet af alle felter opdateres automatisk når skærmens indhold vises som nyt. Selv når denne afkrydsningsboks er umarkeret opdateres nogle felter hver gang en speciel betingelse er opfyldt. Denne tabel viser de felter, som opdateres uden hensyntagen til denne afkrydsningsboks.

Betingelse

Automatisk opdaterede felter

Udskriver dokumentet (også eksporter som PDF)

Author, Sender, Heading, Date, Time, References, Last printed

Genindlæser dokumentet

Author, Sender, Heading, Date, Time

Gemmer dokumentet

Filnavn, Statistik, Dokumentnummer, Redigeringstid, Ændret

Redigerer tekstlinjen, hvor feltet er i

Author, Sender, Heading, Date, Time

Ændrer manuelt en variabel

Betinget tekst, Skjult tekst, Skjulte afsnit, Variable, DDE-felt

Slår "fast indhold" fra

Forfatter, Afsender, alle felter i dokumentinformation

Ændrer sideantallet

Side

Diagrammer

Angiver om diagrammer skal opdateres automatisk. Når som helst en tabel i et Writerdokument ændres og markøren forlader den pågældende celle, opdateres diagrammet med den opdaterede celleværdi.

Indstillinger

Måleenhed

Angiver måleenheden i tekstdokumenter.

Tabulatorer

Angiver afstanden mellem de individuelle tabulatorstop. Den vandrette lineal viser de valgte tabulatorafstande.

Aktiver tegnenhed

Når denne indstilling er aktiveret, måles indrykninger og afstand på fanebladet Formater - Afsnit - Indrykning og afstand i tegn (ch) og linjer.

Brug kvadratisk sidetilstand for tekstgitter

Når denne indstilling er aktiveret, vil tekstgitter ligne en kvadratisk side. Kvadratisk side er en sidetypografi, som bruges i Kina og Japan til at træne studenter i at skrive artikler.

Ordoptælling

Yderligere skilletegn

Angiver de tegn der betragtes som skilletegn for ord, når der foretages ordoptælling, i tillæg til mellemrum, tabuleringer, samt linje- og afsnitsskift.

Vis standardiseret sideantal

Redaktører og udgivere definerer ofte en "standardside" som indeholdende et angivet antal tegn eller ord. Marker dette felt for at få en hurtig beregning af antallet af disse sider.

Tegn per standardiseret side

Indstil antallet af tegn per standardiseret side.