Dokumentsammenlignings-indstillinger

Definerer sammenligningsindstillinger i dokumentet.

Advarselsikon

Denne hjælpeside behøver mere arbejde for at blive korrekt og fyldestgørende. Deltag gerne i LibreOffice-projektet og hjælp os med at skrive den manglende information. Besøg vores websted om at skrive indhold til hjælp (engelsk).

For at tilgå denne kommando...

Åbn et tekstdokument, vælg ▸ LibreOffice Writer ▸ Sammenligning.

Sammenlign dokumenter

Tilfældigt tal til at forøge nøjagtigheden i dokumentsammenligningen.

Indfør en identifikator til at forbedre dokumentsammenligningens nøjagtighed, når den udføres ordvis eller tegnvis.

note

Disse indstillinger er aktiveret, når indstillingerne for Sammenlign dokumenter er ordvis eller tegnvis.

Tag hensyn til det i sammenligningen

Aktiverer dokumentsammenligning med indstillingerne Ordvis og Tegnvis.

Ignorér stykker med længde

Indstiller mindstetallet af tegn, der udløser en gyldig sammenligning.

Gem det, når dokumentet ændres

Gemmer det tilfældige tal i dokumentet.