Grundlæggende skrifttyper

Specificerer indstillingerne for de grundlæggende skrifttyper i dine dokumenter.

You can also change the basic fonts for Asian and complex text layout languages if their support is enabled in - Languages and Locales - General.

Disse indstillinger definerer grundskrifttyperne til de foruddefinerede skabeloner. Du kan også ændre eller tilpasse standard tekstskabelonerne.

For at tilgå denne kommando...

Åbn et tekstdokument, vælg - LibreOffice Writer - Grundlæggende skrifttyper (vestlige).

Åbn et tekstdokument, vælg - LibreOffice Writer - Grundlæggende skrifttyper (asiatiske). Asiatisk sprog skal være aktiveret.

Grundlæggende skrifttyper

Standard

Angiver hvilken skrifttype, der skal bruges til afsnitstypografien Standard. Afsnitstypografien Standard Afsnitstypografi skrifttype bruges til næsten alle afsnitstypografier, med mindre afsnitstypografien tydeligt angiver en anden skrifttype.

Størrelse

Specificerer størrelsen af skrifttypen.

Overskrift

Angiver hvilken skrifttype, der skal bruges til overskrifter.

Liste

Angiver Liste-typografiens skrifttype og skrifttypestørrelse, som nedarves til alle afledte typografier.

Når du vælger for at nummerere et afsnit med tal eller punkttegn i et tekstdokument, tilknytter programmet automatisk disse afsnitstypografier.

Billedtekst

Angiver hvilken skrifttype, der bruges til billedtekster på billeder og tabeller.

Indeks

Angiver hvilken skrifttype, der bruges til indekser, stikordsregistre og indholdsfortegnelser.

Standard

Nulstiller de synlige værdier i dialogen til standardinstallations værdier.

warning

En bekræftelse vises ikke før standarden er genindlæst.