Proxy

Proxy-servere for adgang til internettet kan sættes op manuelt efter behov.

For at tilgå denne kommando...

Vælg - Internet - Proxy.

warning

Nogle indstillinger kan ikke nulstilles, når de en gang er redigeret. Nulstil enten ændringerne manuelt eller klik på Annuller og åbn dialogen Indstillinger igen.

Indstillinger

Definerer indstillingerne for proxy-serveren.

Proxy-server

Angiver typen af proxy.

Ingen

Tilgår internettet uden en proxy-server. Giver dig mulighed for at sætte en forbindelse op direkte fra din computer til en internetudbyder, som ikke bruger en proxy-server.

Manuel

Giver dig mulighed for at indtaste proxy-serveren manuelt. Angiv proxy-serverne i overensstemmelse med din internettjeneste. Spørg din systemadministrator efter hvilke proxyer og porte, der skal indtastes.

Tipikon

Skriv servernavne uden protokollens præfiks. Skriv for eksempel da.openoffice.org, ikke http://da.openoffice.org.

System

I Windows eller på UNIX systemer, der bruger Gnome eller KDE, fortæller denne indstilling LibreOffice, at systemindstillingerne skal bruges. Du skal genstarte LibreOffice for at aktivere denne indstilling.

HTTP-proxy

Skriv navnet på proxy-serveren til HTTP. Skriv porten i feltet til højre.

HTTPS-proxy

Skriv navnet på proxyserveren for HTTPS. Skriv porten i feltet til højre.

Ingen proxy for

Angiver navnene på de servere, som ikke kræver forbindelse via proxyserver, adskilt af semikolon. Dette kan for eksempel være servere i dit lokale netværk og servere, der bruges til streaming af video og lyd.

Du kan også bruge pladsholdere for navnene på værtsmaskiner og domæner. Skriv for eksempel *.sun.com for at tilgå alle værtsmaskiner i domænet sun.com uden proxyserver.

Type the port for the corresponding proxy server. The maximum value of a port number is fixed at 65535.

warning

Nogle indstillinger kan ikke nulstilles, når de en gang er redigeret. Nulstil enten ændringerne manuelt eller klik på Annuller og åbn dialogen Indstillinger igen.