Tilgængelighed

Sætter indstillinger, som gør programmerne i LibreOffice mere tilgængelige for brugere med nedsat syn, begrænset behændighed eller andre handicap.

For at tilgå denne kommando...

Vælg - LibreOffice - Tilgængelighed.

Tilgængelighed i LibreOffice

Billede af dialogen Indstillinger Tilgængelighed

Andre indstillinger

Sætter indstillinger for tilgængelighed.

Brug tekstmarkør i skrivebeskyttet tekstdokument

Viser markør i skrivebeskyttede dokumenter.

Tillad animeret grafik

Forhåndsviser animeret grafik, såsom GIF-billeder, i LibreOffice.

Tillad animeret tekst

Forhåndsviser animeret tekst, såsom blinkende og rulnende tekster, i LibreOffice.

Indstillinger for høj kontrast

Høj kontrast er en indstilling i operativsystemet, som ændrer systemets farveskema for at forbedre læsbarhed. Du kan bestemme, hvordan LibreOffice bruger operativsystemets indstillinger for høj kontrast.

Cellekanter og skygger vises altid i tekstfarve, når høj kontrast-tilstand er aktiv. Cellens baggrundsfarve ignoreres så.

Detekter automatisk operativsystemets høj kontrast-tilstand

Skifter LibreOffice til høj kontrast-tilstand, når systemets baggrundsfarve er meget mørk.

Brug automatisk skriftfarve ved skærmvisning

Viser skrifttyper i LibreOffice ved at bruge systemets farveindstillinger. Denne indstilling påvirker kun skærmvisningen.

Brug systemets farver til vis udskrift

Anvender operativsystemets indstillinger for høj kontrast i udskriftsvisningen.