Visning

Specificerer visningsmuligheder.

For at tilgå denne kommando...

Vælg - LibreOffice - Vis.

Billede af dialogen Vis indstillinger

Ikontema

Specificerer ikonstil for ikoner i værktøjslinje og dialoger.

Ikonstørrelse

Værktøjslinje

Angiver visningsstørrelsen på værktøjslinjernes ikoner.

Notebook-linjen

Specificerer størrelsen af notebook-linjens ikoner.

Sidepanel

Specificerer størrelse af sidepanelets ikoner.

Synlighed

Menu-ikoner

Viser ikoner ved siden af de tilsvarende menupunkter. Vælg mellem "Automatisk", "Skjul" og "Vis". "Automatisk" viser ikoner i henhold til systemindstillinger og temaer.

Genveje

Viser genvejstaster ved siden af de tilsvarende menupunkter. Vælg mellem "Automatisk", "Skjul" og "Vis". "Automatisk" viser genvejstaster i overensstemmelse med systemindstillingerne.

Mus

Midterknappen

Definerer mellemste museknaps funktion.

1. Automatisk rulning - træk, imens der trykkes på den midterste museknap, skifter visningen.

2. Indsæt indholdet fra udklipsholder- Tryk på den midterste museknap indsætter indholdet af "Markeringsudklipsholderen" ved markørens position.

"Markeringsudklipsholderen" er uafhængig af den almindelige udklipsholder, som du bruger med Rediger - Kopier/Klip/Indsæt eller de tilsvarende genvejstaster. Udklipsholderen og "Markeringsudklipsholderen" kan indeholde forskelligt indhold samtidigt.

Udklipsholder

Markeringsudklipsholder

Kopiér indhold

Rediger ▸ Kopier +C.

Marker tekst, tabel, objekt.

Indsæt indhold

Edit - Indsæt +V indsætter på markørplaceringen.

Klik på den midterste museknap indsætter ved musemarkørens placering.

Indsætte i et andet dokument

Ingen effekt på indholdet af udklipsholderen.

Det sidst markerede udvalg er indholdet af markeringsudklipsholderen.

tip

Tryk på Skift++R for at genoprette eller genopfriske visninger af det aktuelle dokument.

Grafisk output

Brug hardwareacceleration

Du kan tilgå hardwarefunktionerne for dit grafikkort for at forbedre skærmfremvisningen. Support for hardwareacceleration er ikke tilgængelig for alle operativsystemer og distributioner af LibreOffice.

Brug Anti-aliasing

Når det er understøttet, kan du aktivere og deaktivere anti-aliasing af grafik. Når anti-aliasing er aktiveret, vil de fleste grafiske objekter fremstå glattere.

Skrifttypelister

Forhåndsvisning af skrifttyper

Viser navnene på tilgængelige skrifttyper i den tilsvarende skrifttype, for eksempel skrifttyper i feltet Skrifttype på værktøjslinjen Formatering.

Trim skærmskrifttyper

Marker for at udjævne tekstens udseende på skærmen.

fra

Indtast den mindste skrifttypestørrelse, der skal anvendes udjævning på.