Visning

Specificerer visningsmuligheder.

For at tilgå denne kommando...

Vælg - LibreOffice - Vis.

Billede af muligheder i dialogen Vis - Indstillinger

Ikonstil

Specificerer ikonstil for ikoner i v√¶rkt√łjslinje og dialoger.

Icon Size

Toolbar

Specifies the display size of toolbar icons.

Notebookbar

Specificerer st√łrrelsen af notebook-linjens ikoner.

Sidebar

Specificerer st√łrrelse af sidepanelets ikoner.

Visibility

Menu icons

Viser ikoner ved siden af de tilsvarende menupunkter. Vælg mellem "Automatisk", "Skjul" og "Vis". "Automatisk" viser ikoner i henhold til systemindstillinger og temaer.

Shortcuts

Displays shortcut keys next to corresponding menu items. Select from "Automatic", "Hide", and "Show". "Automatic" displays shortcut keys according to system settings.

Mus

Positioning

Specificerer hvis og hvordan musemark√łren vil v√¶re placeret i nyligt √•bnede dialoger.

Middle button

Definerer mellemste museknaps funktion.

1. Automatisk rulning - træk, imens der trykkes på den midterste museknap, skifter visningen.

2. Inds√¶t indholdet fra udklipsholder- Tryk p√• den midterste museknap inds√¶tter indholdet af "Markeringsudklipsholderen" ved mark√łrens position.

"Markeringsudklipsholderen" er uafhængig af den almindelige udklipsholder, som du bruger med Rediger - Kopier/Klip/Indsæt eller de tilsvarende genvejstaster. Udklipsholderen og "Markeringsudklipsholderen" kan indeholde forskelligt indhold samtidigt.

Udklipsholder

Markeringsudklipsholder

Kopiér indhold

Rediger - Kopier Ctrl+C.

Marker tekst, tabel, objekt.

Indsæt indhold

Rediger - S√¶t ind Ctrl+V inds√¶tter ved mark√łrens position.

Klik p√• den midterste museknap inds√¶tter ved musemark√łrens placering.

Indsætte i et andet dokument

Ingen effekt på indholdet af udklipsholderen.

Det sidst markerede udvalg er indholdet af markeringsudklipsholderen.

tip

Tryk Skift+Ctrl+R for at gendanne eller opdatere visningen i det aktuelle dokument.

Graphics Output

Brug hardwareacceleration

Du kan tilgå hardwarefunktionerne for dit grafikkort for at forbedre skærmfremvisningen. Support for hardwareacceleration er ikke tilgængelig for alle operativsystemer og distributioner af LibreOffice.

Brug Anti-aliasing

N√•r det er underst√łttet, kan du aktivere og deaktivere anti-aliasing af grafik. N√•r anti-aliasing er aktiveret, vil de fleste grafiske objekter fremst√• glattere.

Skrifttypelister

Forhåndsvisning af skrifttyper

Viser navnene p√• tilg√¶ngelige skrifttyper i den tilsvarende skrifttype, for eksempel skrifttyper i feltet Skrifttype p√• v√¶rkt√łjslinjen Formatering.

Trim skærmskrifttyper

Marker for at udjævne tekstens udseende på skærmen.

from

Indtast den mindste skrifttype for at anvende udjævning.