Generelt

Specificerer de generelle indstillinger i LibreOffice.

For at tilgå denne kommando...

Vælg - LibreOffice - Generelt.

Billede af dialogen Indstillinger ‚Äď Generelt

Hjælp

Angiver, hvordan den installerede hjælp fungerer.

Udvidede tips

Viser en kort hj√¶lpetekst, n√•r du hviler mark√łren p√• et ikon, en menukommando eller et kontrolelement i en dialog.

Dokumentstatus

Udskrivning sætter status for "dokument ændret"

Angiver om dokumentet regnes som ændret, fordi det er blevet udskrevet. Når denne indstilling er markeret, vil du blive spurgt om ændringerne skal gemmes, næste gang du lukker dokumentet efter at have udskrevet det. Udskriftstidspunktet vil så blive indsat som ændringstidspunkt i dokumentegenskaberne.

Tocifrede årstal

Angiver hvilket årsinterval, som systemet oversætter tocifrede årstal til.

I LibreOffice arbejder altid med firecifrede √•rstal, s√• forskellen mellem 1/1/99 og 1/1/01 er to √•r. Indstillingen Tocifrede √•rstal indstilling tillader brugeren til angiv den √•r i hvilken to-ciffrede datoer bliver f√łjet til 2000. Til illustrere, hvis du angiv en dato af 1/1/30 eller senere, elementet "1/1/20" er genkendt som 1/1/2020 i stedet for 1/1/1920.

Hj√¶lp med at g√łre LibreOffice bedre

Indsaml brugsdata og send det til The Document Foundation

Send brugsdata for at hj√¶lpe The Document Foundation med at forbedre software-anvendelighedenSoftwareudviklingsteamet er interesseret i oplysninger om brugsm√łnstret for LibreOffice. Disse data hj√¶lper med at forbedre programmernes brugbarhed ved at identificere de mest brugte kommando-sekvenser, mens du udf√łrer almindelige opgaver, og designer til geng√¶ld en brugergr√¶nseflade, som er lettere at bruge og mere produktiv. Brugerdataene sendes anaonymt og indeholder intet indhold fra dokumenterne men kun de brugte kommandoer.