LibreOffice

Brug denne dialog til at oprette generelle indstillinger for at arbejde med LibreOffice. Oplysningerne dækker emner som brugerdata, lagring, udskrivning, stier til vigtige filer og mapper. Disse indstillinger gemmes automatisk.

For at tilgå denne kommando...

Vælg - LibreOffice - Programfarver.

Brugerdata

Brug dette faneblad til at indtaste eller redigere brugerdata. Nogle af dataene kan allerede være indtastet af brugeren under installationen af LibreOffice.

Generelt

Specificerer de generelle indstillinger i LibreOffice.

Visning

Specificerer visningsmuligheder.

Udskriftsindstillinger

Specificerer udskriftsindstillingerne

Stier

Dette afsnit indeholder standardstier til vigtige mapper i LibreOffice. Disse stier kan redigeres af brugeren.

Skrifttyper

Erstatter en skrifttype med en skrifttype efter dit valg. Erstatningen erstatter kun en skrifttype, når den bliver vist på skærmen eller under udskrivning. Den ændrer ikke skrifttypen, der er specificeret i dit dokuments formatering.

Sikkerhed

Definerer sikkerhedsindstillingerne for at gemme dokumenter, for webforbindelser og for åbning af dokumenter, der indeholder makroer.

Programfarver

Sætter farverne for LibreOffice-brugergrænsefladen. Du kan gemme de nuværende indstillinger som farveskema og indlæse dem senere.

Tilgængelighed

S√¶tter indstillinger, som g√łr programmerne i LibreOffice mere tilg√¶ngelige for brugere med nedsat syn, begr√¶nset beh√¶ndighed eller andre handicap.

Avanceret

Specificerer underst√łttelsesmulighederne for Javaprogrammer i LibreOffice, herunder hvilket Java afviklingsmilj√ł (JRE) der skal anvendes. Her specificeres ogs√•, om eksperimentelle (ustabile) funktioner og makrooptageren skal v√¶re aktiveret.

Basic IDE

Definerer indstillingerne for BASIC IDE (integreret udviklingsmilj√ł) for at hj√¶lpe med at redigere makroer i Basic.

Onlineopdatering

Angiver nogle muligheder for automatisk underretning og download af online opdateringer til LibreOffice.

OpenCL

OpenCL er en teknologi til hastighedsfor√łgelse p√• beregning af store regneark.

Nulstil

Nulstil √¶ndringer udf√łrt p√• den aktuelle fane til dem, der var g√¶ldende, da denne dialog blev √•bnet.