Ordforklaring

Denne sektion indeholder en generel ordliste med tekniske begreber, der bruges i LibreOffice, samt en liste med internetbegreber.

Generel ordliste

Denne ordliste indeholder forklaringer på nogle af de vigtigste begreber, som du vil møde i LibreOffice.

Ordliste med internetbegreber

Hvis du er en ny på internettet, bliver du mødt med ukendte begreber som browser, bogmærke, e-mail, hjemmeside, søgemaskine og mange andre. For at gøre dine første skridt lettere, forklarer denne ordliste nogle af de vigtigste begreber på internettet, intranet samt om post og nyheder.