Ændre dit arbejdskatalog

Når du starter en dialog for at åbne eller gemme et dokument, viser LibreOffice først dit arbejdskatalog. Du kan ændre kataloget ved at:For at ændre dette katalog skal du:

1. Vælg - LibreOffice - Stier.

2. Klik på Dokumenter og klik på knappen Rediger eller dobbeltklik på Dokumenter.

3. I dialogen Vælg sti skal du vælge det arbejdskatalog, som du ønsker, og klikke Vælg.

Du kan også benytte denne fremgangsmåde til at ændre det katalog, som vises af LibreOffice, når du vil indsætte grafik. Vælg - LibreOffice - Stier - Billeder, og følg så trin 3.