Beskyttelse af ændringer

note

Gennemgangsfunktionen er tilgængelig i LibreOffice for tekstdokumenter og regnearksdokumenter.

For at beskytte de foretagne ændringer i et dokument under redigering, vælg Rediger - Registrer ændringer - Beskyt.... For at slå funktionen fra eller for at acceptere eller afvise ændringer, er det nødvendigt at indtaste den rigtige adgangskode først.

1. Vælg Beskyt.... Dette åbner dialogen Adgangskode.

2. Indtast en adgangskode som består af mindst et tegn og bekræft det. Klik på OK.