Fletning af versioner

note

Gennemgangsfunktionen er tilgængelig i LibreOffice for tekstdokumenter og regnearksdokumenter.

Når et dokument har været redigeret af mere end én person, kan man flette de forskellige udgaver med det originale dokument. Det er en forudsætning, at den eneste forskel på de dokumenter der skal flettes er de registrerede ændringer - al anden original tekst skal være identisk dokumenterne imellem.

1. Åbn det originale dokument som du vil flet alle kopier ind i.

2. Vælg Rediger - Registrer ændringer - Flet dokument. En filvalgsdialog vises.

3. Marker kopien af dokumentet fra dialogen. Hvis der ikke er lavet efterfølgende ændringer af det originale dokument, bliver kopien flettet ind i det originale.

Hvis der er blevet lavet ændringer af det originale dokument, oplyser en fejldialog dig om, at fletningen er slået fejl.

4. Efter du har flettet dokumenterne, vil du se de registrerede ændringer fra kopien i det originale dokument.