QR-kode

Opret en QR-kode til en vilkårlig tekst eller URL.

Funktionen QR-kode-generator hjælper med at oprette QR-koder til en hver tekst eller URL. QR-koden dannes som et billede eller figur og alle de egenskaber, der forbindes med et billede.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Indsæt - Objekt - QR-kode.

URL eller tekst

Teksten, som QR-koden skal genereres fra.

Fejlrettelse

Værdien for fejlrettelse til den QR-kode, som skal oprettes. En QR-kodes fejlrettelse er en målestol, som hjælper QR-koden med gendannes, hvis den er ødelagt.

Der er fire standard fejlrettelses-værdier.

Kant

Bredden på prikkerne, der omgiver QR-koden.

Eksempel

QR-koden herunder blev genereret til teksten www.libreoffice.org:

Eksempel på en QR-kode

QR-kode i den engelske Wikipedia