QR og Stregkode

Generer lineære og matrixkoder til en vilkårlig tekst eller URL.

Funktionaliteten Generering af QR- og Stregkode lader dig kryptere enhver tekststreng eller URL som stregkode eller en QR-kode og indsætte den som et grafisk objekt til scanning.

For at tilgå denne kommando...

Choose Insert - OLE Object - QR and Barcode.

URL eller tekst

Den tekst, som koden skal genereres fra.

Fejlrettelse

Værdien for fejlrettelse til den QR-kode, som skal oprettes. En QR-kodes fejlrettelse er en målestol, som hjælper QR-koden med gendannes, hvis den er ødelagt.

Der er fire standard fejlrettelses-værdier.

Margin

Bredden på den margen, som omgiver koden.

Eksempel

QR-koden nedenfor blev genereret til teksten www.libreoffice.org:

Eksempel på en QR-kode