QR-kode

Generering af QR-kode til en vilkårlig tekst eller URL.

Funktionen QR-kodegenerator hjælper med at oprette QR-koder til enhver tekst eller URL. QR-koden dannes som et billede eller en figur og alle de egenskaber, der forbindes med et billede.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Indsæt - Objekt - QR-kode.

URL eller tekst

Teksten, der skal genereres en QR-kode til.

Fejlrettelse

Værdien for fejlrettelse til den QR-kode, som skal oprettes. En QR-kodes fejlrettelse er en målestol, som hjælper QR-koden med gendannes, hvis den er ødelagt.

Der er fire standard fejlrettelses-værdier.

Margin

Bredde på den margin omkring QR-koden.

Eksempel

QR-koden nedenfor blev genereret til teksten www.libreoffice.org:

Eksempel på en QR-kode

QR-kode i den engelske Wikipedia