Udskrive hurtigere med reducerede data

Du kan beslutte at reducere data for at udskrive dit dokument. Indstillingerne kan defineres forskelligt for udskrift direkte til printeren eller til udskrift til en fil.

1. Vælg - LibreOffice - Udskriv.

2. Klik på en af de følgende indstillingersmuligheder:

Printer - for at angive indstillinger for reducerede data ved udskrivning direkte til en printer

Skriv til fil - for at angive indstillinger for reducerede data ved udskrivning til en fil

3. Marker en af kombinationerne, klik sĂĄ OK.

Alle dokumenter, som du udskriver fra nu af, vil bruge de ændrede indstillinger.

4. Udskriv dit dokument.

Du kan reducere data for gennemsigtighed, for farveovergange, eller for bitmaps. Når du reducerer data, vil du for mange printeres vedkommende ikke se en reduktion i udskrivningens kvalitet. Men udskriftstiden bliver væsentligt kortere, og når du udskriver til en fil, bliver filstørrelsen meget mindre.