Udskrivning i sort-hvid

Udskrivning af tekst og grafik i sort-hvid

1. Vælg Filer - Udskriv. Fanebladet Generelt i dialogen åbner.

2. Klik på Egenskaber. Det åbner dialogen med egenskaber for din printer.

3. Vælg muligheden for udskrivning i sort-hvid. For yderligere information henvises til brugermanualen for din printer.

4. Bekræft dialogen Egenskaber og klik på Udskriv.

Det aktuelle dokument bliver udskrevet i sort-hvid.

Udskrivning i sort-hvid i LibreOffice Impress og i LibreOffice Draw

1. Vælg ▸ LibreOffice Impress eller ▸ LibreOffice Draw.

2. Vælg derefter Udskriv.

3. Under Kvalitet skal du enten vælge Gråtoner eller Sort-hvid og klikke på OK.

Når en af disse indstillinger er valgt, bliver alle præsentationer eller tegninger udskrevet uden farve. Hvis du kun vil udskrive med sort for det aktuelle printerjob, skal du vælge indstillingen i Filer - Udskriv - LibreOffice Draw/Impress.

Grayscale converts all colors to a maximum of 256 gradations from black to white. All text will be printed in black. A background set by Format - Page Style - Background will not be printed.

Black & white converts all colors into the two values black and white. All borders around objects are printed black. All text will be printed in black. A background set by Format - Page Style - Background will not be printed.

Udskriver kun tekst i sort-hvid

I LibreOffice Writer kan du vælge at udskrive farveformateret tekst i sort-hvid. Du kan angive dette enten for alle efterfølgende tekstdokumenter, som skal udskrives, eller kun for den aktuelle udskrivning.

Udskrivning af alle tekstdokumenter med sort-hvid tekst

1. Vælg ▸ LibreOffice Writer eller ▸ LibreOffice Writer/Web.

2. Vælg derefter Udskriv.

3. Under Indhold skal du vælge Udskriv sort og klikke på OK.

Alle tekstdokumenter eller HTML-dokumenter bliver udskrevet med sort tekst.

Udskriver det aktuelle tekstdokument med sort-hvid tekst

1. Vælg Filer - Udskriv. Klik så på fanebladetLibreOffice Writer.

2. Vælg Udskriv sort og klik på Udskriv.