Indsæt indhold i specielle formater

Indhold som gemmes til udklipsholderen kan sættes ind i dit dokument ved brug af forskellige formater. I LibreOffice kan du vælge, hvordan indholdet sættes ind ved hjælp af en dialog eller et menu-ikon.

De tilgængelige muligheder afhænger af indholdet i udklipsholderen.

I Writer tekstdokumenter kan du trykke på +Skift+V for at indsætte indholdet af klippebordet som uformateret tekst.

Indsætte udklipsholderens indhold ved hjælp af en ikonmenu

1. Klik på pilen lige til højre for ikonet Sæt ind på den standardværktøjslinjen for at åbne menuen.

2. Vælg en af mulighederne.

Hvis du ikke bryder dig om resultatet, klik da på ikonet Fortryd og indsæt så igen med en af de andre muligheder.

Indsætte udklipsholderens indhold ved hjælp af en dialog

1. Vælg Rediger - Indsæt speciel.

2. Vælg en af muligheder og klik OK.

Hvis du er i et regneark og indholdet af udklipsholderen er regnearksceller, så vil en anden Indsæt speciel-dialog vises. Brug dialogen Indsæt speciel til at kopiere celler ved hjælp af basale eller avanceret muligheder.