Navigator til dokumentoversigt

Alt indhold i Navigator-vinduet kaldes her "kategorier", uanset om det er overskrifter, ark, tabeller, rammer, grafik, OLE-objekter, sektioner, hyperlinks, referencer, indekser, kommentarer eller tegneobjekter.

Navigator viser de typer af objekter, der findes i et dokument. Hvis der vises et plus-tegn ved siden af en kategori, antyder dette, at der findes mindst et objekt af denne slags. Hvis du lader musemarkøren svæve over kategorienavnet, vises antallet af objekter i et værktøjstip.

Åbn en kategori ved at klikke på plustegnet. Hvis du kun vil vise elementerne i en bestemt kategori, vælg kategorien og klik på ikonet Indholdsvisning. Indtil du klikker på ikonet igen, vil kun objekterne i denne kategori blive vist.

Du kan fastgøre Navigatoren til hvilken som helst dokumentkant eller forvandle den til et frit vindue (dobbeltklik på det grå område). Du kan ændre størrelsen på Navigatoren når det er et frit vindue.

Hurtig navigation til objekter

Træk og slip i et LibreOffice-dokument