Ændring af filtilknytning for Microsoft Office-dokumenttyper

For at ændre filtypetilknytningen for Microsoft Office-filnavne for at åbne filerne enten i LibreOffice eller i Microsoft Office ved hjælp af Microsoft Windows:

1. I Windows Explorer, højreklik på en fil af den type, som du ønsker at tilknytte til et andet program.

2. I kontekstmenuen vælger du Åbn med - Standardprogram

3. I listen over programmer, som kommer frem, markerer du det program, som skal åbne den aktuelle filtype. Sørg for, at "Brug altid denne app" er markeret.

Hvis disse trin ikke gælder ikke for din version af Microsoft Windows, kan du søge i Microsoft Windows Hjælp for at få instruktioner til hvordan filens tilknytning skiftes.