Udskrive adresseetiketter

  1. Vælg Filer - Ny(t) - Etiketter for at åbne dialogen Etiketter.

  2. Vælg formatet for etikettearket, du vil udskrive på, på fanebladet Etiketter.

  3. Vælg den database og tabel, der skal hentes data fra.

  4. Marker et databasefelt du vil udskrive indholdet fra. Klik på knappen som viser en venstre pil for at indsætte databasefeltet i etikettekstfeltet.

    Fortsæt med at markere og indsætte databasefelter hvis du vil have flere felter på hver etiket. Du kan trykke Enter for at indsætte en ny linje, og du kan indtaste hvilket som helst tegn som fast tekst.

  5. Hvis du (valgfrit) vil indtaste mere tekst, anvende formatering, eller indsætte billeder og stregtegninger. bør du aktivere Synkroniser indhold på fanebladet Indstillinger. Hvis du aktiverer dette vil der, når du forlader dialogboksen Etiketter, åbnes et lille vindue med en Synkroniser-knap. Herefter har du kun brug for at arbejde på den første etiket på etikettedokumentet, Klik på Synkroniser-knappen for at kopiere dit arbejde til alle etiketter i dokumentet.

  6. Klik Nyt dokument.

  7. Når du ser etikettedokumentet kan du vælge midlertidigt at aktivere Vis - Feltnavne. Dette vil vise felterne mere tydeligt og gør det nemmere at arrangere og redigere etiketindholdet.

  8. Du kan gemme og udskrive etikettedokumentet.

Når du vælger at udskrive dokumentet, vil du blive spurgt om du ønsker at udskrive et formularbrev. Svar Ja for at åbne dialogen Brevfletning. I brevfletningsdialogen kan du vælge de poster, som du vil udskrive etiketter for.

Støt os venligst!