Redigering af grafikobjekter

V√¶lg Vis - V√¶rkt√łjslinjer - tegning for at √•bne v√¶rkt√łjslinjen Tegning , hvis den ikke allerede er √•ben.

Tegneobjekter kan redigeres og √¶ndres l√łbende. Tegneobjekter oprettet p√• denne m√•de er vektorgrafik, som du kan skalere frit uden kvalitetstab.

For at oprette et rektangel, klik p√• rektangelikonet og flyt din mark√łr til det sted i dokumentet, hvor du vil have et hj√łrne af rektanglet. Tryk museknappen og hold den nede imens du tr√¶kker til det modsatte hj√łrne af rektanglet. N√•r du slipper museknappen, bliver rektanglet indsat i dokumentet. Det er markeret, og du kan redigere dets egenskaber via genvejsmenuen.

Noteikon

For at vende tilbage til normaltilstanden efter at have oprettet eller redigeret objekter, klik p√• et omr√•de i dokumentet, der ikke indeholder objekter. Hvis du ser en tegnemark√łr, g√• f√łrst ud af denne tilstand ved at klikke p√• ikonet V√¶lg.