Redigering af hyperlinks

Når du -klikker på et hyperlink i et Writer-dokument, åbnes din webbrowser med den ønskede webadresse. Hvis du ikke bruger en mus, så placer markøren inde i hyperlinket og åbn genvejsmenuen med Skift+F10, vælg så Åbn hyperlink.

Ændring af teksten i et hyperlink

tip

I Writer-dokumenter kan du klikke et vilkårligt sted i et hyperlink og redigere den synlige tekst.

Hvis du forlader hyperlinket ved at placere musemarkøren et andet sted, ændres kun den synlige tekst.

Hvis du forlader hyperlinket ved at indtaste et mellemrumstegn umiddelbart efter det sidste tegn, så vil Autokorrektur - hvis aktiveret - ændre mål URL'en til at være det samme som den synlige tekst.

tip

I alle dokumentyper kan du åbne dialogen Hyperlink for at redigere et hyperlink. Placer først markøren i hyperlinket eller umiddelbart foran hyperlinket, tryk derefter på Hyperlink ikonet på værktøjslinjen Standard

Ændring af et hyperlinks URL

Ændring af et attribut i alle hyperlinks

1. Åbn typografi-vinduet.

2. Klik på ikonet Tegntypografier.

3. Right-click the “Internet Link” or “Visited Internet Link” character style, and choose Edit Style.

4. I dialogen, vælg de nye attributter, og klik OK.

Redigering af en hyperlink-knap

Hyperlink-knapper skal redigeres i Formulardesign-tilstand.

1. Vælg menuen Vis ▸ Værktøjslinjer og aktiver værktøjslinjen Formularkontrolelementer og klik så på ikonet Designtilstand og klik på knappen. Knappen håndterer præsentationer.

2. Åbn kontekstsmenuen og vælg Kontrolegenskaber.

3. Rediger egenskaben i dialogfeltet Kontrolelementer.