Indsætte objekter fra Galleriet

Du kan indsætte et objekt i et dokument enten som en kopi eller som en kæde. En kopi af et objekt er uafhængig af det oprindelige objekt. Ændring af det oprindelige objekt har ingen effekt på kopien. En kæde forbliver afhængig af det oprindelige objekt. Ændring af det oprindelige objekt bliver også afspejlet gennem forbindelsen.

Indsættelse af et objekt som en kopi

1. Åbn Galleri ved at klikke på ikonet Galleri på værktøjslinjen Standard, eller ved at vælge Funktioner - Galleri.

2. Vælg et tema.

3. Vælg et objekt med et enkelt klik.

4. Træk objektet ind i dokumentet, eller højreklik for at åbne genvejsmenuen og vælg Indsæt og Kopier.

Indsættelse af et objekt som en kæde

1. Åbn Galleri ved at klikke på ikonet GalleriStandard-værktøjslinjen eller ved at vælge Funktioner - Galleri.

2. Vælg et tema.

3. Vælg et objekt med et enkelt klik.

4. Træk objektet ind i dokumentet mens du trykker på tasterne Skift og , eller højreklik for at åbne genvejsmenuen og vælg Indsæt og Link.

Indsættelse af et objekt som en baggrundsgrafik

1. Åbn Galleri ved at klikke på ikonet Galleri på værktøjslinjen Standard, eller ved at vælge Funktioner - Galleri.

2. Vælg et tema.

3. Vælg et objekt med et enkelt klik.

4. Åbn genvejsmenuen og vælg Indsæt - Baggrund - Side eller Afsnit.

Indsættelse af et objekt som en tekstur (mønster) til et andet objekt

1. Åbn Galleri ved at klikke på ikonet Galleri på værktøjslinjen Standard, eller ved at vælge Funktioner - Galleri.

2. Vælg et tema.

3. Vælg et objekt med et enkelt klik.

4. Træk objektet oven på det andet objekt i dokumentet mens holdes nede.