Søg efter attributter

Søgning efter attributter er tilgængelig i dialogen 'Søg og erstat' for tekstdokumenter.

Du kan søge efter tekstattributter, som er anvendt enten ved direkte formatering eller ved typografier. Hvis du for eksempel leder efter attributten Skrifttype, findes alle forekomster i teksten, som ikke har standardskrifttypen. Tekst, som har en direkte kodet skrifttypeattribut, og tekst hvor en typografi ændrer skrifttypeattributten, findes alle frem.

tip

Hvis du vil finde tekst efter skrifttype ved navn, skal du klikke på knappen Format i dialogen Søg og erstat i LibreOffice Writer.

note

Efter at du vælger attributterne, som du vil søge efter, ændres feltet Afsnitstypografier i området Indstillinger af LibreOffice Writer-dialogen Søg og erstat til Inklusiv typografier.

note

Hvis du vil søge efter tekst, hvor attributter er sat ved brug af direkte formatering og typografier, skal du markere feltet Inklusiv typografier.

note

Søgekriterierne for attributter er vist nedenfor Find boksen.

For at søge efter alle skrifttypeændringer

1. Vælg Rediger - Søg og erstat.

2. Ryd tekstfeltet Find om nødvendigt.

3. Klik Attributter.

4. I Attributter dialogen, marker Skrifttype afkrydsningsfeltet, og klik OK.

I dialogen Søg og erstat kan du nu se "Skrifttype" under tekstfeltet Find.

5. Klik Find næste.

Alle steder hvor et skrifttypeskift er anvendt, enten direkte eller ved brug af en typografi, findes.

For at nulstille søg og erstat funktionen.

For at stoppe søgningen efter aktuelle attributter, genindstil dialogen Søg og erstat til normal tilstand.