Afsendelse af fax og konfigurering af LibreOffice for fax

For at sende en fax direkte fra LibreOffice, har du brug for et faxmodem og en faxdriver, som tillader programmer at kommunikere med faxmodemmet.

Afsendelse af en fax gennem dialogen Udskriv

1. Åbn dialogen Udskriv ved at vælge Filer - Udskriv og vælg faxdriveren i rullelisten Navn.

2. Når du klikker OK, åbnes dialogen for din faxdriver, hvor du kan vælge faxmodtager.

Opsætning af et LibreOffice fax-ikon

Du kan konfigurere LibreOffice sĂĄ et enkelt klik pĂĄ et ikon automatisk sender det aktuelle dokument som en fax:

1. Vælg - LibreOffice Writer - Udskriv.

2. Vælg faxdriveren fra rullelisten Fax og tryk OK.

3. Klik pil-ikonet for enden af Standard linjen. I rullegardinmenuen, vælg Tilpas.

Fanebladet Værktøjslinje fra dialogen Tilpas fremkommer.

4. Klik Tilføj Kommandoer.

5. Marker kategorien "Dokumenter", og vælg derefter kommandoen "Send standardfax".

6. Klik påTilføj og derefter på Luk.

7. På fanebladet Værktøjslinjer, klik på ned-pilen for at placere det nye ikon. Klik på OK.

Din Standard-værktøjslinje har nu et nyt ikon til at sende det aktuelle dokument som en fax.