Værktøjet Nedbrudsrapport

Værktøjet Nedbrudsrapport starter automatisk, efter at programmet er brudt ned.

Værktøjet Nedbrudsrapport samler nødvendige oplysninger, der kan hjælpe programudviklerne med at forbedre koden, sådan at denne muligvis kan undgås. Hjælp os venligst med at forbedre softwaren og sende den genererede nedbrudsrapport.

Start af værktøjet Nedbrudsrapport

Ved de fleste nedbrud af programmet starter værktøjet Nedbrudsrapport automatisk.

Afsendelse af nedbrudsrapporten

Vælg afkrydsningsfeltet, hvis du vil genstarte LibreOffice i sikker tilstand. Klik derefter på knappen Send nedbrudsrapport.

Hvis en nedbrudsrapport er sendt med succes, vil et dialogfelt opgive en URL til denne rapport. For at se rapporten kopierer du URLen og indsætter den i en webbrowser.

tip

Du får ikke svar på din nedbrudsrapport. Hvis du har behov for hjælp, beder vi dig besøge Hjælp fra fællesskabet for et overblik over de forskellige muligheder.

Hvilke data sendes?

Nedbrudsrapportten sender information og den fejltype, der udløste nedbruddet og hukommelsesindholdet i processen på tidspunktet for nedbruddet. Dette hukommelsesindhold indeholder: en liste hentede biblioteler og deres versionsnummer; en liste over de aktuelle tråde med deres stakkes hukommelsesindhold og processor-registertilstande. Hukommelsesspor samles lokalt af standard systemværktøjer: dbghelp.dll på Windows-systemer; clone(), ptrace() og mappen /proc på Linux systemer; Apple's Crash Reporter på Mac-systemer.

Der sendes også information om LibreOffice versionen, operativsystemets navn og version samt computer-hardwaren (CPU-type og -funktionaliteter; den samlede RAM-hukommelses størrelse, grafikenhed og driver).

Nedbrudsrapporten er anonym. Der sendes ingen identifikationsoplysninger og intet dokumentindhold. Rapportdata sendes som en multipart HTTP POST-anmodning.