Sende dokumenter som e-mail

Mens du arbejder i LibreOffice, kan du sende det aktuelle dokument som e-mail-vedhæftning.

1. Vælg Filer ▸ Send ▸ E-mail dokument.

LibreOffice ĂĄbner dit standard e-mailprogram.

2. I dit e-mailprogram indtaster du modtager, emne og vilkårlig tekst, du vil tilføje og sender så e-mailen.

tip

I tilfælde af, at du vil sende e-mailen til en modtager, som udelukkende har software, der ikke kan læse OpenDocument-formatet, kan du sende det aktuelle dokument i et ofte brugt proprietært format.
Til et tekstdokument vælger du Filer ▸ Send ▸ E-mail som Microsoft Word. Til et regneark vælger du Filer ▸ Send ▸ E-mail som Microsoft Excel. Og til en præsentation vælger du Filer ▸ Send ▸ E-mail som Microsoft PowerPoint.
Hvis du vil sende dokumentet som en skrivebeskyttet fil vælger du Filer ▸ Send ▸ E-mail som PDF.
Disse kommandoer ændrer ikke dit aktuelle dokument, Der oprettes og sendes udelukkende en midlertidig kopi.