Adding Graphics to the Gallery

Du kan placere grafik fra et dokument, såsom en HTML-side i Galleriet ved træk og slip.

1. Vis Galleri-temaet til hvilket du vil tilføje grafikken.

2. Placer musemarkøren over grafikken uden at klikke.

3. Hvis musemarkøren ændrer sig til et håndsymbol, henviser grafikken til et hyperlink. I så fald skal du klikke på grafikken, mens du trykker på -tasten for at vælge hyperlinket uden at udløse henvisningen.

Hvis musemarkøren ikke ændrer sig til et hånd-symbol, kan du bare klikke på grafikken for at vælge den.

4. Når grafikken er valgt, slip museknappen. Klik igen på det grafiske billede, mens du holder museknappen nede mere end to sekunder. Det grafiske billede bliver kopieret til den interne hukommelse.

5. Uden at slippe museknappen, træk grafikken over i Galleriet.